Past uw initiatief bij onze doelstellingen?

Stichting Elisabeth Weeshuis zet de opdracht van Vrouwe Elisabeth, gegeven in haar testament, voort. Zij gaf aan dat haar nalatenschap, na betaling van alle legaten, aan de “regte arme” toekwam. Vierhonderd jaar is dat vormgegeven door het opnemen van ouderloze kinderen in het weeshuis, vijftig jaar door het exploiteren van een ouderenwooncentrum.

De stichting blijft minder bedeelden in onze maatschappij ondersteunen. Jongeren komen daar als eerste voor in aanmerking. Wij beperken ons tot projecten die ten goede komen aan inwoners van de stad Culemborg en omgeving. Individuele personen ondersteunen wij niet. In deze gevallen kan soms via maatschappelijk werk (STMR) en Sociale Zaken van de gemeente een beroep op ons gedaan worden.

Past uw initiatief bij onze doelstellingen? Vul het aanvraagformulier in.